Informatie, telefoonnummers en adres

Nifa Trading de online winkel vanuit Herselt met afhaal mogelijkheid !


Afhalen


Voor magazijn geldt afhalen is mogelijk! maar maak dan wel een afspraak ! Online besteld en wil je ophalen in ons magazijn? meldt u dit bij uw bestelling en we informeren U wanneer Uw bestelling klaar staat.


Betalen

U komt in ons magazijn afhalen? dan kunt U eventueel ook cash of met Bancontact betalen


Afterpay Achteraf betalen (België)


AfterPay voert voor nifatrading.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij nifatrading.be achteraf betalen tot een bedrag van 250 euro als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van 1000 euro.Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.


Afterpay Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor nifatrading.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij nifatrading.be achteraf betalen tot een bedrag van 150 euro als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Eco-Cheques

Wij accepteren Eco Cheques en Eco-Cards van Sodexo en Edenred


Wil je met Ecocheques ( gedeeltelijk ) betalen en je wilt het object laten bezorgen ga dan als volgt te werk. Leg het object in je winkelmandje en geef aan als U naar de kassa gaat in het bestemde vak "Voeg opmerkingen toe over uw bestelling" dat je xxx euro wilt betalen met EcoCheques en of bv welke frame maat je wilt, betaal met PayPal, Bancontact of overschrijving, wij sturen de fiets als de betaling binnen is, U stuurt de geldige Ecocheques aangetekend in een envelope ( let op de geldigheids datum ! ) naar: NifaTrading, Wezelseheide 32, Herselt 2230. Meld in een bijgelegde brief Uw naam , adres , email , Iban bankrekening nummer en telefoon nummer. Wij storten dan het Ecocheques bedrag terug naar Uw rekening. Let op ! Betaalt U met Ecocheques dan word over het Ecocheques bedrag U een extra kost aangerekend van 5%, deze word in mindering gebracht op de uitbetaling van Uw Eco Cheques. Dus stuurd U 100 euro aan Eco Cheques dan ontvangt U 95 euro op Uw bankrekening

Garantie

Wij geven 2 jaar garantie op nieuwe artikelenShowroom/magazijn : Westerlosesteenweg 66, (achter de manege "de Farm")
Buro : Wezelseheide 32
Stad : 2230 Herselt
Land : Belgie
email: verkoop at Nifa Trading.be
Tel : 0484/110/720 - 0484/568/249
BTW nummer : BE0547673777Openings tijden


Maandag t/m Donderdag tussen 10:00-18:00 op afspraak
Vrijdag en Zaterdag kunt U zonder afspraak langskomen 10:00 - 17:00
Zondags van 13:00 tot 18:00 op AFSPRAAK
let op ! In de Wintermaanden alleen open op afspraak ! November tot April

Shoppen bij deze fietsshop is top!

Volgende